divendres, 20 de juliol del 2012

Coca de poma i nous

L'altre dia vaig tenir un sopar i ens va tocar dur les postres. No sabia que havia de fer i com que hi havia gelat vam pensar per una coca per acompanyar-ho. Així va ser com vam fer la Coca de poma i nous.


Ingredients
1 iogurt natural sense sucre
2 "iogurts" de sucre
3/4 "iogurt" d'oli
1 cullerada de margarina fosa
4 ous
2 "iogurt" i mig de farina de rebosteria
1 sobre de llevat
1 poma verda
100g de nous
Farina per arrebossar


Preparació
En primer lloc cal encalentir el forn.

El primer pas es trossejar la poma dins un plat, afegir-hi les nous i arrebossar-ho amb farina.

Per altra part, mesclam els ous amb el iogurt, el sucre, l'oli, la margarina, la farina i el llevat. Quan ja tenim una mescla homogènia i consistent, li afegim la poma i les nous arrebossades.

Finalment ho posem dins el forn a 180ºC entre 20 - 30 minuts, depèn una mica de forn.


NOTA: vos aconsell que ho faceu en un motlle desmuntable, per no haver-la de girar. Queda més "guapa"!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada